Forum Aankondiging: Wie zijn wij?
[Afbeelding: kl-11-luchtmobiele-brigade-11-lmb-4.svg]
Beste,

Als 11th AMB streven wij naar realisme. Op het moment zijn wij de grootste, actiefste en modernste Unit van Nederland. Wij bootsen de pure realiteit na met als hoofdrol het optreden als de 11e Luchtmobiele Brigade van Nederland. Dit houdt in dat wij Arma 3 op een geheel ander niveau en wijze spelen.

De Unit is opgericht in begin 2015. In de loop van de tijd zijn we steeds meer ontwikkeld, we hebben een groot aantal leden. Een aantal van deze leden doen de opleiding VeVa (Veiligheid en Vakmanschap), een vooropleiding voor Defensie. Echter zijn er ook mensen die in de VMFO (van de Pantserinfantrie) zitten, die bij het Korps Mariniers zitten of op de KMS zitten. Door deze mensen is ons vleugje realisme snel omhooggegaan. YouTube werd op een gegeven moment ook populair, Lorrio heeft samen met de Unit een Machinima gemaakt. Na een paar jaar van bloed, zweet en tranen hebben we ons steeds verder ontwikkeld.

Onze ervaring en kennis over Defensie en haar technieken en Arma 3 is binnen de Unit erg sterk. De kennis van mensen steken we dan ook in onze trainingen, missies en speelstijl binnen Arma 3. Bovendien hebben we een aantal mensen die erg sterk zijn op technisch gebied, onze servers worden beheerd door onze eigen Technische Dienst. Wij kunnen met de tijd mee blijven gaan omdat wij deze kennis beheren.Ik ben doorverwezen na het inloggen,

Waarschijnlijk ben jij net lid geworden van ons forum, bedankt hiervoor! Echter houdt dit waarschijnlijk ook in dat je lid wilt worden van onze Unit. Hieronder staat uitgelegd hoe het proces verder zal verlopen.

  1. Maak een inschrijfformulier aan, vul deze met eerlijkheid in.
  2. Wacht vervolgens op een reactie van een helper (je inschrijfformulier kan worden geaccepteerd of worden afgewezen).
  3. Wanneer je inschrijfformulier is geaccepteerd, krijg je dit te horen via een reactie. Bovendien wordt je gevraagd naar onze TeamSpeak 3 Server te komen.
  4. Aangekomen op onze TeamSpeak 3 Server wordt je gesleept door één van onze behulpzame helpers, die jou helpen om een succesvol lid te worden. Tevens kun je aan hen vragen stellen als iets niet duidelijk is.
  5. LET OP: Je hebt een 64 Bits systeem nodig om met ons mee te kunnen spelen. Daar wij een modpack gebruiken die alleen 64 Bits ondersteund.